Weekend in my fave jumpsuit

facetune_05-02-2018-10-52-53 facetune_05-02-2018-10-53-11

Jeg lover at det her er sidste billeder med buksedragten for nu, men jeg er bare så glad for den at jeg liiige skulle ud og fotograferer den forleden dag. Mih Jeans er et brand som virkelig formår at lave smukke styles med komfort som høj prioritet, og derfor elsker jeg dem!

I Torsdags var jeg et smut forbi det danske PR bureau som laver branding for Mih Jeans i Danmark, hvor jeg kiggede på den kommende efterårskollektion – og jeg forelskede mig pladask, så I kan godt glæde jer!

Idag står den for mit vedkommende på afslapning. Jeg skal nemlig være helt klar til næste uge, hvor jeg har en del aftaler.

Hvad skal I bruge jeres weekend på?

Jumpsuit: Mih Jeans // Shoes: ZARA // Jacket: Toteme // Bag: Gabriela Hearst

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment