This week… #week6

snapseed-15Uldcardigan fra Mih Jeans

Så er det tid til en ny omgang af ‘denne uge.’ Ugen har ikke været specielt indholdsrig, da jeg har taget den fuldkommen med ro, for at tage noget sløjhed i opløbet. Det sker alt for ofte at jeg bliver ramt, når der er sygdoms-epidemi i Danmark.

I denne uge var jeg ude og afleverer tøj som jeg havde lånt op til modeugen. Det er noget mange måske ikke ved, men meget af det streetstyle man ser fra modeugen, er tøj som influencers og modefolk har lånt fra forskellige mærker. 

img_4013Skjorte fra Britt Sisseck

I denne uge var jeg forbi de søde damer hos Mørch Fashion (pr-bureau) og kigge på efterårsnyheder. Nu glæder jeg mig hysterisk meget til efteråret! Jeg fik selvfølgelig knipset nogle billeder af de forskellige fine styles, så jeg ikke glemmer noget om det fine tøj inden vi når til efteråret.

Bagte min mor boller med massere af kardemomme. Jeg tror seriøst ikke jeg synes der er noget bedre end hjemmebagte boller med smør. 

Lavede jeg et lille blogindlæg om Hannah Montana og de ting som mærkeligt nok aldrig undrede mig ved serien da jeg var yngre. Indlægget blev meget populært hvilket undrede mig lidt, men selvfølgelig super fedt! Indlægget kan læses her

img_4088Kjole fra BA&SH

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment