Denim dronning

01a0f699-5945-442d-ba27-9361fd028d0f 10bcaa12-cca6-4a7f-92a2-e2d2edc9d3ca

Jeg er pt. en sucker for alt tøj i denimstof og det kommer også til udtryk herinde – jeg håber I kan bære over med det. 😉 Inden modeugen var jeg ude og skyde lidt billeder af dette look, med mine skønne jeans fra 2ndOne og min pæne skjorte fra Mih Jeans.

I øvrigt, så må I endelig sige til, hvis der er noget I gerne vil se herinde på bloggen! Jeg arbejder jo med at sidde og skrive artikler til NUDE og når jeg ikke gør det, så er kreativiteten bare ikke helt flyvende, så hvis I har noget I gerne vil læse/se, så skriv endelig en kommentar i kommentarfeltet. 😉

Shirt: Mih Jeans // Jeans: 2ndOne // Shoes: Gardenia Copenhagen // Bag: Marni
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment