Captured by The Streetland

033a0757b033a0751

Photocredit: The Streetland

Modeugen var for mig en lang omgang. Det var enormt inspirerende, men til sidst blev det godt nok en kamp at adskille det ene fra det andet. Det er godt at der kommer billeder ud af alle looks fra de forskellige shows, ellers ville jeg være på den! 😉

På modeugens sidste dag dag, kom der en skide dygtig streetstylefotograf hen til mig og ville skyde nogle billeder af mit look og som blogger/influencer benytter man jo enhver chance for at få taget et fint billede.

Jeg er især helt pjattet med portrættet som jeg personligt synes er ret fint og følsomt og jeg føler virkelig at jeg kan huske hvordan jeg stod og tænkte over alle de tonsvis af indtryk der var kommet igennem dagen.

Hvad synes I om billederne?

Dress: Nue Notes (buy here) // Jeans: Filippa K (buy here) // Shoes: ZARA // Jacket: Toteme // Bag: Gabriela Hearst

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 15. februar 201822:36

    Virkelig et smukt og poetisk billede. Hvad hedder fotografen?

Leave a Comment