Copenhagen Fashion Week // Dagen der kom mojito på mine bukser

facetune_05-02-2018-10-12-04facetune_05-02-2018-10-11-19 facetune_05-02-2018-10-12-33

Jacket: Toteme // Top: Bruuns Bazaar (buy here) // Trousers: Bruuns Bazaar (buy here) // Bag: Gabriela Hearst // Shoes: Gardenia Copenhagen

Modeugen startede officielt først tirsdag aften, men der var alligevel en række arrangementer og events fra om mandagen. Tirsdag eftermiddag stod den på det første show for mig – nemlig Blanche AW18. Blanche har netop lanceret deres første kollektion noglesinde og den kan nu findes hos bla. Illum på Strøget.

I skal nok høre meget mere om Blanche snart – for det er et brand jeg i den grad kan genkende mig selv i.
Showet var super fedt og der var høj stemning. Jeg formåede at holde mit nye smukke sæt fra Bruuns Bazaar intakt helt indtil jeg var på vej ud af døren for at tage hjem, og så blev der spildt en halv mojito ud over buksebenet og mine sko.

Heldigvis er mojito ikke det værste der kan spildes på bukserne og de er heldigvis helt så gode som nye nu.

Jeg synes det er det smukkeste sæt og jeg glæder mig så meget til at det bliver varmere i vejret og jeg kan have den på, uden en jakke!

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment