Chanel, Hanel, Anel

snapseed-3snapseed snapseed-2

Coat: Isabel Marant // Tee: Carcel (buy here) // Jeans: Ivy Copenhagen // Belt: HOPE // Shoes: Gardenia (buy here) // Bag: ATP Atelier (buy here)

I Lørdags var jeg en tur på Strøget og da jeg til min glæde opdagede at den store Chanel-reklame på Kongens Nytorv var blevet hængt op på ny – efter at den var blevet pillet ned, fordi folk ikke kunne lade være med at lave grafitti på det (så uncool) – skulle jeg selvfølgelig have taget lidt billeder foran. 😉

På billederne er jeg iført min nye vildt smukke t-shirt fra Carcel. Jeg er fuldkommen forelsket i den farve t-shirten har, og jeg ved at jeg kommer til at gå så meget med den når vejret biver lidt bedre og jeg kan have den på med bare arme. Så det er bestemt ikke sidste gang I ser den!

Tasken er også ny og jeg værner om den med mit liv – jeg synes den er så fin og så passer den til alt!

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment