Et år siden igår

facetune_21-02-2018-18-20-35

Igår var en helt speciel dag. Det var nemlig igår et år siden at min morfar døde på Herlev Hospital. Dette manifesterede vi, ved at tage ud til min mormor og spise aftensmad og selvfølgelig hygge os – lige i morfars ånd. Dagen gik for mit vedkommende også med at tage på posthuset og andre praktiske gøremål, men hele dagen var min morfar i mine tanker.

Jeg savner ham hver dag. Jeg savner hans enormt kloge ord, som altid kunne sætte nogle tanker igang hos mig. Det ville jeg egentlig ønske at jeg noglegange havde fortalt ham – altså hvor meget hans ord egentlig betød for mig.

For et par uger siden var jeg forbi hans gravsted og kunne ikke holde tårerne tilbage. Jeg troede faktisk at jeg var færdig med at have grædt og til selve begravelsen tror jeg at jeg har grædt for de næste flere år, men den dag for to uger siden græd jeg igen. Måske fordi jeg særligt på den dag, godt kunne have brugt hans kloge ord, eller fordi at det bare bliver meget virkeligt at han ikke er her, når jeg ser gravstedet.

Har I nogle bedsteforældre som er gået bort?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment