Possibly the perfect swimsuit for Sicily!

filippa-k

Til Juli drager jeg til Sicilien og jeg er selvfølgelig allerede gået på jagt efter badedragten. Jeg har i virkeligheden allerede en smuk og fin badedragt fra Sakura, men jeg forelsker mig bare hvert år i en ny. Jeg har fundet denne fra Filippa K, som er så fin og enkel og så elsker jeg den khakigrønne farve.

Jeg kan lige forestille mig at spadserer ned på stranden iført denne og et par sygt flotte sandaler (som jeg lige har bestilt hjem, og som I får at se inden længe), sammen med en florlet sommerkjole og en strandtaske. Ååååh, lad sommeren komme NU!

Hvad synes I om badedragten?
Badedragten kan købes her

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Rikke 1. marts 201814:42

    Man kan aldrig have for mange badedragter eller bikinier 😉

    Jeg kan godt lide farven og snittet på den viste, men jeg ville være lidt bekymret for lyse striber i min tan, fra alle de stropper,

Leave a Comment