Ugen der gik, med kaffe, H&M studio & mere kaffe

I omtrent hele mit liv har jeg erklæret mig selv som ikke-kaffe-drikker, men for et par uger siden valgte jeg endnu engang at forsøge mig med en kaffe latte, og på magisk vis, kunne jeg faktisk lide det. Med to teskefulde sukker, vel og mærke. Derfor har ugens fællesnævner været kaffe, for det har jeg altså fået flere gange.

img_6479

Dagen inden H&M Studio blev lanceret var jeg et smut forbi H&Ms kontor i København, for at kigge lidt nærmere på sagerne og fandt disse sko, som jeg simpelthen blev så vild med! De er virkelig fine og unikke.

 c46c8c01-9856-48e7-878c-76305782d011

Inden mødet hos H&M havde Johanna (redaktør på NUDE) og jeg, søgt ly for den latterligt kolde dag på Sanders, hvor vi arbejdede på et upcoming magasin – det magasin skal I simpelthen glæde Jer så meget til at se! Jeg har selv helt sommerfugle i maven over at det snart kommer.

430e68fb-78c8-45a4-b811-90cf4f4cc5b7

Torsdag stod den på møde med min manager hos Bloggers Delight. Vi fik en lang og god snak omkring bloggen og jeg gik fra mødet med en helt ny energi og et stort drive. Efterfølgende gik jeg hen til min magasin-pusher ‘Sankt ænne kiosken’ (har skrevet et indlæg om kiosken her), men desværre havde de ikke fået det nye Styleby, som blev udgivet samme Torsdag.

8c50fa77-5b08-423b-87d7-7c0847caac93

Fredag kom sneen og min lille sneklædte mus og jeg gik en lang tur i Øster anlæg. Jeg elsker sne og især har jeg et eller andet med at ELSKE at gå i sne, som der ikke er andre der har gået i endnu.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment