Nederdelen, jeg aldrig troede jeg skulle iføre mig

img_6845 snapseed-1

Idag bliver endnu en rigtig god og travl dag! Idag har jeg nemlig flere hyggelige møder ude i byen og det betyder jo massere af snak og hygge, som er vildt hyggeligt, men som jeg også nemt bliver udkørt af. Jeg misunder lidt de mennesker som kan sidde ned og tale i 3-4 timer, uden at blive træt i hovedet. 😉

Jeg prøver lidt at opdaterer min insta story i løbet af dagen og jeg håber at det lykkedes mig- hvis det gør, så kan I følge med på min instagram @Albertewhitta.

Hvad synes I forresten om overstående look? Det er ikke mere end et år siden at jeg skrev at jeg ALDRIG ville iføre mig en vinyl nederdel (læs indlægget her ‘trends som giver mig associationer til SM’), men nu er jeg altså iført en, og synes faktisk den er vildt flot! man skal virkelig aldrig sige aldrig.

Turtleneck: Toteme // Skirt: Monki (similar here) // Bag: Gabriela Hearst

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline Tychsen 20. marts 201819:53

    Kæft du er sprød i den nederdel 😍👏🏻

Leave a Comment