How to style grandpa’s nighshirt

snapseed-6 snapseed-5

Nogle dage indbyder bare til et komfortabelt look, med items du virkelig ikke kan gå galt i byen med. Nogle af de items, er mine nye bukser fra Graumann, samt min morfars natskjorte. Min morfar døde sidste år, og noget af det min mor og jeg tog med fra ham, var natskjorten, som mindede os om ham, og som faktisk også er ret smart! Jeg har stylet et look hvor striberne fra skjorten går igen i bukserne og jeg er faktisk selv super meget fan af det her look!

Hvad synes I om det?

Trousers: Graumann (buy here) // Shirt: Vintage // Shoes: Gardenia Copenhagen // Bag: ATP Atelier (buy here) // Belt: Vintage

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Louise 22. marts 201811:33

    Jeg er fan af skjorten. Den er super flot, og så er det da dejligt at have noget fra din morfar <3

Leave a Comment