Instagram afvænning // 3 days challenge

tumblr_ojextwtfno1rp3cico1_1280

De sidste par dage har jeg mistet 20 følgere på instagram. Og det går mig på hver gang og det ender med at jeg sidder og er ked af det. Instagram fylder helt latterligt meget i min hverdag og jeg bruger simpelthen alt for mange timer inde i appen. Derfor har jeg besluttet mig for at bruge påsken som en form for ‘instagram detox’ – jeg vil simpelthen slette appen indtil natten mellem mandag og tirsdag. Hver dag vil jeg så opdaterer herinde hvordan det går med projektet og hvad der positivt, negativt og hvad der er den største udfordring ved det.

Jeg er ligenu nærmest bekymret for hvor mange følgere jeg vil miste. Det er ikke en hemmelighed at den bedste måde at få følgere på Instagram, er ved at interagerer med sine følgere og andre brugere, og det kan jeg jo ikke gøre.

Hvis I vil følge min lille challange, så følg med herinde de næste 3 dage.
@Albertewhitta

Puha, det er godt nok nervepirrende at holde sig fra Instagram så længe – og det bekræfter mig bare i, at det er det helt rigtige at gøre.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 27. marts 20187:23

    Du har endnu engang givet mig noget at tænke over. Du er inspirerende og jeg elsker din blog; kombien med design og dine reflektioner . Tak for det.

Leave a Comment