2 outfits, 1 pair of shoes

snapseed-33264311c-b81f-483f-902b-0bbfb67d700csnapseed-4

Reklame for Footway

Jeg må indrømme at jeg ikke kendte specielt meget til Footway inden jeg fik forespørgselen om dette samarbejde. Så da jeg gik ind på hjemmesiden vidste jeg ikke hvad jeg kunne forvente, men hold da op hvor blev jeg positivt overrasket! Jeg tror ikke til dato at jeg har set en webshop med et større sortiment af sko fra alverdens seje skobrands. Jeg fik den fornemme opgave at udvælge et par sko og det tog mig faktisk flere dage at finde de helt rigtige sko, da jeg endte med at have over ti sko på min ønskeliste. Ønskelisten var proppet med brands som Adidas, Nike, Reebok, New Balance og Rodebjer.

Når man shopper på Footway kommer man ind på deres startside, hvor man skal angive ens skøstørrelse og om man er mand eller dame, så allerede dér kan Footway finde netop de sko som passer til kunden. Det synes jeg er supersejt og enormt praktisk! Sikken meget tid man kan spare på den måde!

Jeg endte med at vælge disse seje Adidas sneakers, som jeg synes kan styles på rigtig mange forskellige måder og når det kommer til sneakers, så er det meget vigtigt for mig at de er meget nemme at style. For at vise de mange muligheder for netop disse blå Adidas sneakers, så har jeg forsøgt at style både et sporty look og et mere elegant og feminint look.

Hvilket look kan I bedst lide?

Look 1
Hoodie: Hosbjerg // Blazer: Dorothee Schaumer // Earrings: Carré // Jeans: Filippa K // Socks: ASOS // Shoes: Adidas Originals (Footway) 

Look 2
Shirt: Hosbjerg // Pants: Hosbjerg // Shoes: Adidas Originals (Footway)

xx Albertealberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 27. marts 20189:44

    Åh hvor er du heldig. Og begge outfitts er så fine til sneakers på hver sin måde. Kan ikke vælge.

Leave a Comment