Returning to Copenhagen

9523660f-281e-4ed6-bc3d-bb54a59f3f78

Idag går turen hjem til byen for en kort stund, da planen er at skulle til Karl Emil koncert i aften. Jeg skal til koncerten sammen med min bror, da vi begge to har været store Karl Emil fans, siden han var forsanger i ‘Ulige Numre’. Nu er han gået solo, og en solokoncert med ham, skal helt klart opleves! Min bror er dog blevet syg med influenza, så ligenu ved jeg ikke om vi kommer afsted. Vi krydser fingre! – Jeg er så klar til at høre ‘finale på et filmset’ og ‘Liv før død’.

Forleden var jeg iført overstående look – et helt sort look.

Dress: Skall Studio (buy here) // Shoes: Joshua Sanders (similar here) // Bag: Gabriela Hearst
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Viola A. 30. marts 201817:12

    Jeg håber, du kommer afsted og får en fed aften (: God bedring til din bror. Honning kan være rigtig godt når man er syg, fordi det er antiseptisk. En stor kop te med en god skefuld honning kan måske lindre lidt

Leave a Comment