Saturday

snapseed-9snapseed-12 snapseed-11 snapseed-14

Det er blevet lørdag, og for mit vedkommende står dagen på et hyggeligt lille møde min Cathrine. Vi skal skyde lidt billeder og nyde det dejlige vejr! Jeg bliver i så godt humør af vejret og jeg føler pludseligt at hele verden står for mine fødder – kender I den følelse?

På overstående outfit er jeg iført min fantastiske bluse fra Munthe, som er enormt blød og dejlig at have på. Jeg synes mønsteret er enormt fint og lidt asiatisk, hvilket jeg crusher ret stærkt på. Sammen med blusen har jeg iført mig min smukke taske fra Calajade, bukser fra Filippa K og min fars store frakke fra Mads Nørgaard.

Hvad synes I om looket?

Blouse: Munthe // Pants: Filippa K // Shoes: Gardenia Copenhagen // Coat: Mads Nørgaard // Bag: Calajade

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline Tychsen 8. april 201820:24

    Årh ja det kender jeg virkelig godt! Solskin gør bare et eller andet ved humøret <3 Du ser simpelthen så skøn ud i det outfit! Og så de støvlet altså 😀

Leave a Comment