Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Onsdag 2.5.18

bfce7f1d-60a6-4397-82f2-839bccea7cf8 14c45b74-ebcd-4e7a-8e3d-cf207acc7c50

Bloggen har stået lidt for stille de sidste par uger, og det indrømmer jeg gerne. April måned var ikke min fornemmeste måned som blogger, men jeg har altid været af den overbevisning at indholdet herinde skal kunne inspirerer, og derfor har jeg i stedet kastet min energi ind i Instagram, og det kommer jeg også til at gøre en del fremover, selvom bloggen selvfølgelig stadig vil blive opdateret. 😉

Jeg har jo lige lavet en rimelig stor life update, da jeg skrev at jeg har fået en kæreste, men jeg tænkte at I også skulle have en helt generel update. En ‘behind the Instagram scene’ – om man vil.

Gulvet på mit værelse er blevet færdigt, og jeg begynder ligeså stille at få indrettet lidt. I weekenden besøgte jeg Sofakompagniet, hvor jeg kiggede på sofaer, og jeg endte med at bestille en sofa hjem til 6,500 kr, som snart skulle blive leveret til mig! Jeg glæder mig helt latterligt til at sofaen kommer på plads – for en sofa må siges at være det vigtigste møbel i en stue. Samtidig er jeg stolt over at have lavet et så “voksent” køb. Jeg elsker tanken om at bruge mine penge på noget, som kan varer i mange år, og som på længere sigt ikke kun kommer mig til gode, men også kan komme en husholdning til gode. Har I mon interesse i en house tour, når jeg er kommet rigtigt på plads?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 3. maj 201811:41

    Vil elske at se dit hjem. 😍

Leave a Comment