Det royale bryllup, og mine favorit looks

Jeg er ikke royalist og står det til mig, så har vi ikke et kongehus, men når dét er sagt, så er jeg en sucker for romantik, bryllupper og fine kjoler, og derfor var det royale bryllup mellem Meghan Markle og prins Harry selvfølgelig en interessant begivenhed. Da jeg i Lørdags var forhindret i at se det, gik jeg selvfølgelig ind på Vogue efterfølgende, for at se de smukke kjoler gæsterne var iført, og nu skal mine favoritter deles med jer!

skaermbillede-2018-05-21-kl-18-22-28
Min ultimative favoritkjole blev båret af den smukke skuespiller Carey Mulligan. Kjolen er fra Erdem og er så perfekt og sommerlig. Hvor ville jeg bare gerne eje den!

skaermbillede-2018-05-21-kl-18-25-15

Hvis jeg skulle til et royalt bryllup ville jeg se ud som Amal Clooney. Hendes hat er så tilpas diskret at den ikke stjæler alt for meget opmærksomhed fra hendes fine ansigt og den skønne gule farve er helt perfekt til hende!

skaermbillede-2018-05-21-kl-18-28-40

Jeg er nok lidt farvet af at jeg har lidt et girl crush på Troian Bellisario, men jeg synes at hendes look er så fint, sofistikeret og hendes frisure er så klædelig til hende!

skaermbillede-2018-05-21-kl-18-31-14

Will Greenwood’s kone Caroline Greenwood var iført dette outfit, som i den grad tiltrak sig min opmærksomhed, da jeg kiggede igennem de forskellige looks. Jeg synes det ville have være klædeligt enten at udelade solbrillen eller hatten, men når det er sagt, så er det modigt og ret rock’n’roll at komme med solbriller til et royalt bryllup, og det skal hun have credit for!

Så I det royale bryllup i fjernsynet?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Louise 22. maj 201811:23

    Carey var også helt klart min favorit. Så smuk kjole! 🙂

Leave a Comment