Snakes on my mind

snapseed-5 snapseed-6 snapseed-2

Jeg er en kæmpe sucker for alt med slangeprint i øjeblikket. Sko, tasker, nederdele – sågar frakker. Derfor var det også en glædelig overraskelse, da jeg opdagede at Coster Copenhagen fra august måned sælger overstående gule slangeprint-nederdel på deres webshop. Jeg har fået mulighed for at få den før tid, så jeg kunne vise jer det smukke design! Nederdelen er ret let i stoffet, så planen ér at den skal pakkes med i tasken til Sicilien. Jeg tænker at den vil være superfin til en flot sommertop på restauranterne om aftenen.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Tina 28. maj 201812:24

    Det er bestemt også meget smukt og stilfuldt:-)
    Jeg er vild med din nederdel:-)
    Rigtig god dag ønskes herfra.

Leave a Comment