Influenza og sommervejr

I sidste uge ramte vi muligvis dét der bliver sommerens varmeste dage. Vejrudsigterne spår ligeså fredag og lørdag til at blive super hede, og med den mest elegante timing vælger jeg at blive syg med influenza præcis på dette tidspunkt. Tidspunktet som i øvrigt også er dagene for min kærestes bachelor-aflevering. En aflevering vi i den grad skulle fejre er ude af verdenen. Jeg havde sågar helt teenage-agtigt markeret dagen for hans aflevering med et lille hjerte i min kalender. Jeg er uforbederlig.

I dag er dog dagen hvor jeg har haft kræfter til at kigge på en lille smule arbejde, og det er en stor lettelse ikke at skulle føle sig bagud konstant. I hvert fald ikke at skulle føle sig bagud så meget længere.

Er der andre som har været ramt af influenza, eller som er ramt lige nu?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Viola A. 11. juni 201814:30

    Er du blevet frisk igen?

    Jeg har ikke influenza, men jeg er desværre ramt af nogle knap så behagelige bivirkninger af medicin.

Leave a Comment