‘Lady dog’ på væggen

For et par måneder siden fik jeg lagt nyt gulv i min lille loftslejlighed i Kartoffelrækkerne, og det nye og meget forbedrede gulv gav mig straks lyst til at få nye møbler og give mit hjem et “friskt pust”.

Med til at give mine værelser et nyt pust, er mine nye plakater og rammer fra Desenio. Jeg valgte at investerer i tre nye fine plakater og tre nye rammer som passede til.

Jeg er især helt vild med ‘Lady dog‘ plakaten, som har noget humor. Det er ikke normaltvis en plakat jeg ville vælge at købe, men jeg har besluttet mig for at mit hjem skal være propfyldt med møbler og interiør som gør mig glad, og denne plakat giver mig et smil på læben, og så elsker jeg det fine Vintage-look.

Jeg valgte også en fin stregtegningeplakat kaldet ‘Antibes‘ og den fineste elegante plakat kaldet ‘Hide‘.

I kan få 25 % på plakater fra Desenio med koden ‘ALBERTE’, men skynd jer, for koden virker kun til og med 21. Juni! Rabatten virker ikke på rammer, eller collaboration-plakaterne.

Reklame for Desenio

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Luna 19. juni 201813:53

    Hvor er puden fra? Den er virkelig fin!

  • Pernille 19. juni 201814:11

    “reklame for desenio” Skal stå først i indlægget siger ombudsmanden 🙂

Leave a Comment