Wearing Blanche

Dress: Blanche // Bag: Blanche // Shoes: Notabene

I går var dagen hvor jeg for første gang tog en togbus, da jeg skulle hjem til København, efter at have fejret min søde kærestes bachelor hos min kærestes forældre. De bor på det jeg vil betegne som “landet”, selvom nogle nok bare vil kalde det en lille by på Sjælland. Vi fejrede hans bachelor på en restaurant ud til en fin lille havn, og det var bare en rigtig dejlig aften, som vil blive husket.

I dag skal jeg have ordnet en masse arbejde, inden at Danmark i eftermiddag skal spille imod Australien til VM. Er jeg den eneste som faktisk synes det er vildt underholdende at følge med? Jeg har måske endelig, i en alder af 21, set fidusen i spillet.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Nikoline 21. juni 201812:41

  Wow hvor den kjole klæder dig! Jeg har absolut ingen planer om at se fodbold, men god kamp! 😉

 • Christina 22. juni 201814:10

  Hvor er den smuk den kjole. Ved du tilfældigvis, hvor den kan købes? Synes ikke jeg kan finde den online.

  På forhånd tak.

  Kh. Christina

   • Christina 23. juni 20188:29

    Tusind tak 😘

Leave a Comment