First day in Sicily

Jeg er kommet hjem fra ferie, og hvor er det dejligt at lave det jeg allerbedst kan lide – at skrive. Desværre var internettet på vores hotel super dårligt, så igennem hele ferien måtte jeg sætte mig ud på spidsen af en lille taresse på vores hotel, for at kunne komme på facebook og Instagram fra mobilen. Computer-arbejde var helt udelukket. Men nu er jeg hjemme, og jeg fik naturligvis knipset billeder.

På overstående billeder er jeg iført en kjole fra Isabel Marant og en smuk clutch fra Leowulff. Jeg synes clutchen er så fin og sommerlig, og den kan peppe ethvert outfit op!
Hvad synes I om looket?

Jeg vil snart lave et lille indlæg med en opdatering på hvordan det går. 😉
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Kirsa 28. juli 201823:32

    Hvor er dine sko fra? 🙂

Leave a Comment