Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

My ride for Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week er efterhånden long gone, men jeg har stadig et par indlæg fra modeugen, som endnu ikke er postet. Til modeugen kørte jeg rundt med Scoop Social, som er et influencer-bureau. Vi kørte rundt med en sød ung fyr ved navn Adam, som sørgede for at vi kom sikkert rundt fra A til B igennem hele modeugen. Han sørgede ikke bare for transport, men også for underholdning, da han var skide sjov og kunne tage lidt pis på alle os influencere.

Vi havde simpelthen det hyggeligste køreture under modeugen og jeg hyggede mig fantastisk meget med Marie Hindkær, som var min partner-in-crime til de forskellige shows.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment