Første dag på det nye job

Igår havde jeg første arbejdsdag. Det var super fedt at komme igang, og jeg kan allerede mærke at jeg bliver super glad for at være der. Jeg kan virkelig fornemme at det er godt for mig at møde ind og være en del af en pulserende hverdag, og at arbejde i et team. Jeg glæder mig sindssygt meget til dette efterår og vinter, og at komme endnu mere ind i arbejdsopgaverne og udvikle mig fagligt, såvel som menneskeligt.

Det er virkelig svært for mig at vende mig til en ny tilværelse. En tilværelse hvor jeg ikke sover hos kæresten og først cykler hjem til mig selv om morgenen. Det er så mærkeligt at falde i søvn alene i sin egen seng. Derfor er det også super rart at jeg nu er så træt om aftenen at jeg falder i søvn, så snart jeg lægger hovedet på puden.

Jacket: Hosbjerg (Coming soon)

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Elisabeth 23. september 20181:16

    Har lignende jakke fra Hosbjerg- så god!
    Er på udkig efter en lignende nederdel/kjole? Hvor er din fra?:)

Leave a Comment