En sang på repeat & ægte smil

Jeg har haft en super god dag, som bla. har stået på møde hos pressebureau. Jeg har i det næste stykke tid linet aftaler og planer op hver dag og det er simpelthen så skønt at stå op og vide at man har en god dag forude. Jeg er stadig ked af det engang imellem, men der bliver længere og længere imellem og den forelskelses-boble som jeg har været i siden April begynder at forsvinde og jeg begynder at se flere ting klart. Den kemiske tilstand som en forelskelse er, begynder ligeså langsomt at stilne af, og det er fantastisk at cykle afsted og komme til at smile, af to hunde som leger sammen. Generelt er det fantastisk igen at blive opmærksom og nysgerrig på verden omkring mig. Og glæde sig til fremtidige aftaler og møder.

Musik har været super effektivt for mig i de hårde uger efter bruddet. ‘It ain’t me’ af Selena Gomez og Kygo har kørt på repeat.

Jeg har det hundrede gange bedre end jeg havde i marts, inden jeg mødte min ex. Det er altså værd at være lykkelig over. Jeg har lært enormt meget det sidste halve år og jeg har også lært enormt meget af at være kæreste med min ex. Både hvad jeg sætter pris på i et forhold, men også hvad jeg har svært ved at leve med. Det er jo nok i virkeligheden derfor at man skal igennem et par ex’er, før man finder den rigtige.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Sofie B 6. september 201823:38

    Årh.. Hvor er det dejligt at høre😊 jeg ønsker dig kun mere glæde fremover

Leave a Comment