Minimalistic

Toteme jacket // Khaite blouse // Sportmax trousers // By Malene Birger knit // Arket knit // Flattered shoes

Det er ikke en hemmelighed at jeg er til det minimalistiske look, men særligt i de kolde efterår – og vintermåneder falder jeg for de simple, ensfarvede og klassiske silhuetter. I øjeblikket ville jeg gerne eje samtlige af de styles I kan se på overstående billede. Især den hvide bluse fra Khaite og den brune rullekrave fra By Malene Birger er i høj kurs hos mig.

Hvordan kan I godt lide at klæde jer i de kolde måneder?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Louise 10. september 201813:34

    Jeg har det på samme måde som dig. Plejer næsten kun at gå i sort, hvid, grå og mørkeblå om vinteren. Men vil gerne over i de mere brune farver i år. Camel, baige og alt i den dur 🙂

  • Viola 11. september 201815:29

    Jeg er vild med den hvide bluse!

    Jeg elsker lag-på-lag, hvilket der jo er gode muligheder for her i de koldere tider.Jeg elsker velour, og derfor er det også skønt det bliver gradvist koldere, da velour kan blive for varmt om sommeren. Jeg går kun i sort tøj, og drager stor inspiration fra goth og rock-scenen, men i stedet for at benytte farver, benytter jeg meget tekstur, mønster og tekstil til at give et spændende udtryk.

Leave a Comment