Glossier Celebration

Et af modeugens højdepunkter var at tage til fejring af Glossier i Bredgade i selskab med søde Sofie Parelius og Cathrine Urhammer. Vi fik et dejligt bord ude i en fin baghave, hvor vi sad og drak hvidvin og fik en hyggelig sludder.

Glossier er blevet mulig at bestille fra i Danmark, og det var netop dette som var anledningen til den fine fejring under modeugen. Jeg er helt vild med Glossiers læbepomader og selvom der var en skøn læbepomade i den fineste goodiebag, så ønsker jeg mig faktisk endnu en i fødselsdagsgave – i en anden farve.

Jeg syntes at vores outfit’s passede helt perfekt til den fine lyserøde og blomstrede pynt, så vi skulle selvfølgelig have taget et spejl-selfie, som de bloggere vi er. 😉

Shop Glossier produkterne her

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment