New Toteme item

Blouse: Toteme (buy here) // Jeans: Ivy Copenhagen (buy here) // Shoes: Gardenia Copenhagen (buy here) // Bag: ATP Atelier

Overstående off-white bluse fra Toteme var faktisk udsolgt på deres hjemmeside, da jeg forelskede mig pladask i den, men gudskelov gik der kun et par uger før den blev sat til salg på Boozt, og så slog jeg selvfølgelig straks til, for når det kommer til tøj fra Toteme, så bliver det ofte revet væk.

Jeg er vild med skjortens fine fald, og jeg har lyst til at gå med den hver dag. Hvis ikke jeg frygtede lidt at komme til at svede i den (fuck kunststof) så ville jeg nok komme til at slide den op. 😉

Idag starter en ny arbejdsuge, og om fem dage har jeg fødselsdag og det bliver en vildt hyggelig dag jeg har i vente, så den skal jeg nok fortælle mere om. 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Katrine 26. september 201811:53

    Elsker skjorten den er virkelig smuk.

Leave a Comment