A NEW BEGINNING

Så er det sgu nu! For seks måneder siden besluttede jeg mig for at der skulle ske noget nyt og jeg opsagde min kontrakt med Bloggers Delight for at gå selvstændig. Nu er de seks måneder gået og jeg har skrevet kontrakt med Scoop Social – bureauet som også har Scoop Models – og de vil fra nu af varetage alle mine samarbejder og sponsorerede posts. 

Bloggen har også fået et nyt look, som jeg selv er enormt glad for. Jeg synes bloggen er mere overskuelig at se på og det hele passer perfekt til den identitet jeg synes bloggen har. Der skal stadig laves lidt finpudsning på looket herinde, men når de sidste detaljer er på plads, så skal I høre meget mere om den dygtige grafiker som har lavet mit smukke layout. Og nårh ja, så har bloggen jo fået nyt navn og hedder nu Albertewhitta.dk. Så hvis I har bogmærket Whittaheart.dk så er det nu at I skal rykke herover og følge med i alt det spændende. <3 

I starten vil jeg poste alle blogindlæggene i en story på Instagram, så I kan komme direkte ind på indlægget. På Instagram hedder jeg @Albertewhitta – så kig forbi derinde. 

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment