CHRISTMAS GIVE-AWAY // Karmameju produkter

Det er jul og selvom jeg ikke har haft tanker om at lave en adventskonkurrence herinde, så synes jeg stadig det er ret hyggeligt at fejrer julen med en give-away. Derfor udlodder jeg idag lækre Karmameju produkter til en værdi af 1483 kroner. Konkurrencen kører på Instagram på et billede magen til overstående. 

Smut derind for at se hvad du skal gøre for at deltage. <3 

Karmameju har været mærket der fik mine øjne op for skønhed og beauty. Det er stadig ikke noget jeg dyrker i så voldsom grad, men efter at have brugt Karmamejus 3 ansigtsmasker, samt den uundværlige Calm Balm, så har jeg opdaget hvor enormt effektivt det er, hvis man finder et produkt som virker – og som man kan tåle. Du kan I konkurrencen på Instagram både vinde en Calm Balm, og to ansigtsmasker, sammen med en masse andet godt.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment