Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Carré new year with rainbow rings

Purple 10 carat (amethyst) Rainbow Ring
Yellow 10 carat (Lemon Quartz) Rainbow Ring

Julen nærmer sig med hastige skridt og det gør nytåret også. Selvom jeg allerede har været iført min lilla pallietkjole, så regner jeg alligevel med at det er den jeg kommer til at iføre mig til nytår også.

Jeg har altid elsket smykker. Jeg er altid blevet tiltrukket af smykkebutikkernes smukke udstillingsvinduer og fra da jeg var helt lille stod jeg med næsen klinet imod vinduesruden når jeg var ude og shoppe med min mor. Derfor har jeg altid haft den holdning at smykker er et kæmpe ‘must’ når det kommer til ens outfits. Ens outfits er ingenting, uden lidt pynt rundt om halsen, på fingrene eller om håndleddet. Det giver bare dået ekstra.

Ovenover har jeg fundet to ringe fra Carré, som simpelthen ville være perfekte til mit nytårs-look.
Ringene er fra kollektionen ‘The Rainbow’ og vil være fuldkommen perfekte i kombination til hinanden.

Jeg ejer allerede én rainbow ring, men jeg er simpelthen nødt til at anskaffe mig en til. <3

Nedenfor har jeg vedhæftet et billede hvor man kan se den fine Rainbow ring på, så man kan se hvor smuk den vil være på fingeren.

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Tina 19. december 201812:25

    Glædelig 19.december!
    Hvor ser du godt ud i gul og lilla og med matchende fingerringe:-)

Leave a Comment