HOME

Shirt: Palmer // Harding (Buy here)
Trousers: Baum Und Pferdgarten
Shoes: Nelly (Buy here)

Lige om lidt flytter jeg ud af  mine forældres skønne rækkehus i København Ø, for at rykke endnu længere ind imod byen til København K. Jeg glæder mig som en gal til at kunne låse døren op til mit eget hjem og selv bestemme over min tid. Jeg har allerede enormt meget frihed hos mine forældre og vi har været rigtig gode til at lave nogle regler for hvordan vi er sammen, men det er nu engang ikke det samme som at være for sig selv. Så overstående billeder er et af de sidste fra mine forældres hjem. Snart bliver alle de indendørs billeder fra min egen lille 51 kvadratmeter lejlighed.

Billederne er taget af fantastiske Bryndis, som er fotografen bag The Streetland. Udover at være fotograf, så er Bryndis også grafisk designer og det er hende som har lavet det smukke layout herinde på bloggen. Uden hende havde jeg været fuldkommen lost. Find Bryndis på instagram her

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment