Juleferie

 

Shoes: Nelly (Buy here) // Blazer: Nelly // Pants: BA&SH // Clutch: ADAX // Ring: Carré (Buy here)

Min juleferie er begyndt og idag skal jeg have købt de sidste julegaver. For jeg er typen som først får overstået julegaveindkøb d. 22. december, og det er sådan det bliver hvert år, selvom jeg hvert år fortæller mig selv at i år vil jeg være i bedre tid. Der er nok bare ting man ikke kan rokke ved, selvom man prøver.

Jeg begynder også at glæde mig til juleaften. Det bliver simpelthen så hyggeligt at være i familiens selskab og spise lækker mad. Jeg glæder mig faktisk også helt vildt meget til at skulle i kirke. Jeg er ikke synderligt kristen, men kirken juleaften er virkelig en stemningsfuld ting, og alle er så glade og smiler til hinanden. Og jeg elsker når folk smiler til hinanden. <3

Har I fået købt de sidste julegaver? 

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Tina 22. december 201817:48

  Hej Alberte,
  så flot du er i det outfit, lækre støvletter:-)
  Jeg har netop i går aften fået styr på alle gave og pakket dem ind:-)
  Jeg plejer også være sent ude, men i år er jeg med.
  Glæder mig også til julefred og familie og god spise og gaver selvfølgelig:-)
  Ønsker dig en glædelig jul og et super spændende og godt 2019:-)

 • Ida 23. december 20188:03

  Rigtig god jul Alberte.

Leave a Comment