Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Christmas tomorrow outfit

Anna Quan shirt // Toteme trousers // Jennifer Behr hair clips // Deitas silk camisole // By Far shoes

Overskriften giver ikke rigtigt mening, men jeg syntes bare at det skulle flettes ind i teksten at det er jul imorgen – for det er jul imorgen! <3

Idag drømmer jeg om at være iført overstående outfit, som ville være så sofistikeret og elegant til diverse jule-komsammener med familien. Jeg er vild med trenden med at have en fin camisole/top udenpå skjorten, og kombinationen af en skjorte fra Anna Quan og en camisole fra Deitas ville være ret perfekt.

Hvad synes I om looket?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment