2 dage i min nye lejlighed

Shirt: Isabel marant // Pants: BA&SH // Shoes: NELLY (buy here)

Jeg har nu boet 2 dage i min nye lejlighed, og jeg nyder det i fulde drag. Jeg elsker at alt er så tæt på og jeg elsker stemningen som rammer mig, så snart jeg træder ud af min opgang. København K har virkelig noget magisk over sig og man møder hele tiden glade mennesker som er på vej et sted hen. Den første aften jeg boede i lejligheden tog jeg mit varme tøj på og gik en tur rundt i kvarteret. Der fik jeg et indtryk af hvor man skal drikke sin kaffe, hvor man skal købe sin pizza og hvor man skal drikke et glas vin. Jeg blev ramt af en intens lykke-følelse. På mange tidspunkter i mit liv er jeg blevet ramt af en stor tvivl på mig selv, og en hvad-skal-der-blive-af-mig-følelse i kroppen, og nu begynder tingene at flaske sig, og det er sådan en lettelse.

Jeg glæder mig til det her kapitel. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Tina 29. december 201812:03

    Dejligt med lykkefølelse:-)
    Flot outfit, dine sko er jeg ret så vild med:-)

Leave a Comment