China girl

Jeg har gjort mig lidt af et kup, da jeg fandt overstående lækre silkebluse til 50 % på Farfetch. 

Jeg er i øjeblikket helt forelsket i tøj inspireret af asian. Jeg er vild med den fine krave og den smukke ikoniske lukning som asiatiske bluser har. Blusen er fra mærket De La Vali. Jeg kendte ikke mærket i forvejen,men jeg skal helt sikkert til at kigge lidt mere på deres tøj, for denne bluse er både skøn i kvaliteten og sidder rigtig godt. <3 Til blusen har jeg iført mig mine fantastiske løse Blanche jeans. De jeans bruger jeg simpelthen så meget, for de er vildt behagelige at have på og så sidder de rigtig godt.

Ingen outfits uden mine nye Balenciaga mules. Balenciaga skoene kan købes lige her

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment