Nordhavn

I sidste uge var jeg ude på en gåtur i Nordhavn. Jeg må indrømme at jeg aldrig har været så meget ude i den del af byen, selvom jeg elsker at udforske nye steder, men det var virkelig en oplevelse. Når man går igennem gaderne med to høje bygninger på hver side af sig kan man ikke lade være med at lege at man befinder sig i New York, eller en anden stor by. Det er så ulige den slags byggeri jeg forbinder med København og derfor er det lidt spændende og eksotisk. Jeg synes det er et helt fantastisk område. Jeg var oppe på taget af et parkeringshus, hvor de har jordens sejeste legeplads. Den legeplads forelskede jeg mig lidt i, og jeg er sikker på at den dag jeg bliver forældre, så bliver den legeplads en man gerne vil køre en tur for at besøge.

Jeg var endda også inde og kigge i et nyt ‘Menu’-supermarked, og selv deres supermarked er lidt bedre end andre steder. Meget lysere, mere overskueligt og pga. de store bredde vinduer føler man sig ikke ligeså indeklemt som i andre supermarkeder.

På turen var jeg iført min nye frakke fra Oh By Kopenhagen Fur. Derudover havde jeg mine skønne støvler fra Flattered på. De støvler har virkelig været en god investering, for jeg går helt vildt meget med dem. Støvlerne fra Flattered kan købes her. Den lilla strik er fra Moves, og den er også en  favorit. Jeg har også strikken i rød.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 20. januar 201918:18

    Øhm meny butikkerne staves med y fordi de er norske

Leave a Comment