FEELING LUCKY

Noget af det jeg elsker allermest ved København er vores smukke romantiske brostensbelagte gader. Jeg synes simpelthen at det er så hyggeligt. Og nu er jeg så heldig at  jeg er kommet til at bo i en gade med netop den hyggelige atmosfære og med brosten i gaden, hvor heldig kan man være?! Når jeg vågner om morgenen og har udsigt ud til de smukke pastelfarvede facader, så kan jeg simpelthen ikke forstå mit held og jeg føler mig så priviligeret.

Jeg elsker at livet kan tage sådan en u-vending og man kan gå fra at være trist og modløs til året efter at vågne op og glæde sig så meget til dagen der kommer.

På overstående billeder er jeg iført min skjorte fra Palmer Harding, jeans fra BA&SH, taske fra Gabriela Hearst, sko fra Gardenia og øreringe fra Nelly.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment