Fashion Week forberedelse

Sweatshirt: Toteme // Trousers: Six Ames // Shoes: Flattered (buy here) // Bag: Balenciaga

Idag bliver en lang dag, jeg har nemlig en masse møder som forberedelse til modeugen, som starter i næste uge. Jeg har nu fået rimelig meget styr på mine outfits og det er lidt en lettelse at føle at man har styr på tingene. Showkalenderen er også fuldt proppet, så det bliver en spændende uge, og jeg glæder mig super meget til at opdaterer lystigt på Instagram (@Albertewhitta) hvor I selvfølgelig skal smutte ind og følge med. 😉

Pssst… Mine støvler er iøvrigt sat ned med 30 % på flattered, så slå til nu, hvis du kan lide dem. 

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Christina 2. februar 201914:02

    Hvordan er størrelsen i bukserne? Kan se de er på tilbud nu nemlig. Vh Christina

  • Christina 3. februar 201912:53

    Super, tak 🙂

Leave a Comment