Baby, where’s my money?!

Indeholder reklamelinks

1. & Other Stories // 2. Loewe // 3. Weekday // 4. ATP Atelier // 5. Balenciaga // 6. Arket // 7. Monki // 8. H&M // 9. A.P.C // 10. Monki

Mest corny overskrift man overhovedet kunne give et blogindlæg om punge, men here it goes. Min veninde efterlyste i forgårs et blogpost med tips til hvilken pung hun skulle investerer i, og det synes jeg faktisk er en vildt god idé. Inden jeg anskaffede mig en pung fra ATP Atelier, der var jeg altid totalt i tvivl om hvor mine penge var. Jeg havde nemlig fire forskellige punge som alle var nogle jeg havde købt halvhjertet i en eller anden situation. Og jeg synes det er vigtigt at man kan lide at hive den op af tasken når man skal betale for noget.

Jeg synes godt at en pung må være lidt sjov eller fjollet. I modsætning til ens taske, så er en pung næsten altid kun synlig for en selv, og derfor synes jeg at ens pung skal være et item som man bliver lidt glad i låget af at kigge på. Hvis f.eks. en pung formet som Mickey Mouse kan gøre en i godt humør, så skal man da bare gå efter det! <3

Jeg har lavet en collage med 1o forskellige bud på den perfekte pung. I meget forskellige prisklasser.

 alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment