Copenhagen Fashion Week day 1

Boots: Flattered // Blazer: Baum Und Pferdgarten // Trousers: Baum Und Pferdgarten // Bag: ATP Atelier // Earrings: Carré Jewellery

Modeugen er veloverstået og selvom modeugen var vildt spændende og inspirerende, så nyder jeg at rende rundt herhjemme i joggingtøj og se tv-serier og give mig selv lov til at tage alting i et meget stille og roligt tempo. Jeg har fået ryddet op i boligen og det har virkelig været tiltrængt!

På modeugens første dag var jeg iført et fantastisk smukt isblåt suit fra Baum Und Pferdgarten. Suitet har en fantastisk pasform og det vil være perfekt både til arbejde og til fest, alt efter om man styler det op eller ned.

Til suitet var jeg iført mine helt fantastiske nye støvler fra Flattered. Støvlerne er seriøst de mest behagelige jeg noglesinde har ejet og jeg bor i dem fra nu af! <3 Støvlerne kan købes lige her, hvis det har interesse. 

Sammen med støvler og suit havde jeg øreringe på fra Carrés Rainbow kollektion, og en taske fra ATP Atelier. ATP Atelier er  mit favorit taskemærke og jeg er altid så spændt når der kommer en ny kollektion.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment