Shop mine modeuge-sko!

Jeg fik enormt mange kommentarer  på mine nye støvler fra Flattered under modeugen og enkelte streetstylefotografer gik specifikt efter nærbilleder af støvlerne, så derfor tænkte jeg at det var meget passende lige at lave et blogindlæg til ære for netop de sko. Støvlerne er forede, så de er super dejligt varme og vil være perfekte de næste par måneder og også til næste efterår og vinter. Jeg har lidt en svaghed for gul i øjeblikket og jeg elsker de små gule detaljer som gør dem lidt anderledes end almindelige korte gummistøvler.

Skoene kan købes her

Hvad synes I om skoene? Kunne I forestille jer at gå med dem?

Idag står dagen på arbejde hos Carré, og også lidt arbejde med mine egne sociale platforme. Jeg har fået så meget inspiration ovenpå modeugen. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anette Ninon 6. februar 20198:28

    De er super seje, går du godt i dem, hvilket er utroligt vigtigt.?

Leave a Comment