Rainy days makes me think clear

Coat: Oh! By Kopenhagen Fur // Shoes: Gardenia Copenhagen

Billederne ovenover er fra en regnvåd dag i København. Jeg elsker at gå tur i regnvejr, da jeg altid får gjort mig nogle vigtige tanker. Man tænker generelt bare bedre i frisk luft, er det ikke rigtigt?

Idag skal jeg til et par forskellige møder og så skal jeg have ordnet noget mere af det arbejde jeg ikke har nået imens jeg var syg. Jeg er stadig ikke helt på toppen, men det går heldigvis bedre og nu kan jeg tage ud og arbejde uden at smitte nogle, og være rimelig klar i hovedet.

I aften skal jeg ud og drikke vin med en sød mand, så det skal nok blive en god dag.

Er der andre som har ligget på langs med den dumme influenza-epedemi?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment