Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Kattekillinger som detaljer

Shirt: Paul & Joe Sister // Jacket: Notes Du Nord // Trousers: Masscob // Boots: Flattered (Buy here) // Bag: ATP Atelier (buy here)

Et af de første rigtige outfits jeg havde på efter modeugen (joggingtøj tæller ikke i denne sammenhæng) var overstående look med læderjakke, fløjlsbukser og en skjorte med jordens sødeste detalje. På skjorten er der nemlig broderet en kattekilling og jeg er ret vild med det. Da jeg var lille havde jeg alverdens tøj med katte og hunde på og nu er det altså også begyndt at følge mig i voksenlivet. 😉

Hvad synes I om den søde katte-detalje? Skjorten er fra Paul & Joe Sister, som er en underlinje til Paul & Joe.

Idag skal jeg sidde og arbejde sammen med min veninde Marie. Det er rigtig godt engang imellem at teame op med en kollega og så sidde med hver sin computer, så man kan give hinanden sparring og bare være lidt mere social.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment