Mit arbejde hos Carré // Hvad går jobbet ud på, og hvordan fik jeg det

 

Jeg har fået enormt mange beskeder siden jeg startede mit arbejde hos Carré Jewellery. Beskederne handler ofte om hvad jeg laver hos Carré, og hvordan jeg fik jobbet. Derfor tænker jeg at jeg vil svare på i dette blogpost.

Hvad arbejder du med hos Carré? 

I starten af September havde jeg min første arbejdsdag hos Carré. Jeg startede der i stillingen som Content Assistent. Det betyder at mit overordnede arbejdsområde var at hjælpe med at skabe content dvs. billeder til Instagram, Facebook opslag og tekster. For ikke så lang tid siden blev min stilling så ændret til at være PR Assistent. Som PR assistent er jeg PR Managerens højre hånd og det betyder at jeg skal hjælpe PR manageren med de opgaver som skal laves. Som PR assistent sidder jeg og er i kontakt med influencers/bloggere/instagrammere (kært barn har mange navne) og skal lave fede samarbejder så vi får vores fantastiske smykker ud på de sociale medier. Derudover sidder jeg og skaber interessant indhold til vores platforme, så det er fedt for jer at følge Carré på Instagram og Facebook.

Hvorfor kan du lide at arbejde for Carré? 

Som PR Assistent er den vigtigste opgave at arbejde med at gøre brandet synligt. Jeg er selv fuldkommen forelsket i Carré som brand, og jeg har en liste på over 30 smykker fra Carré som jeg skal have købt så snart jeg har økonomien til det. Det er så fantastisk at arbejde med at løfte et brand, som man har så meget drive for at få frem. Det giver så sindssygt god mening.

Hvordan fik du jobbet hos Carré? 

Jeg har i mange år været glad for Carré og helt tilbage for 3 år siden begyndte jeg faktisk at samarbejde med dem igennem min blog. På den måde har jeg også fået et rigtig godt forhold til dem som arbejder der og jeg har altid nydt at komme i kontoret. Derfor var det et helt fantastisk held, da jeg gik og søgte efter job og Carré spurgte om jeg ikke ville ind til dem og være. Jeg tøvede selvfølgelig ikke med at sige ja!

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 27. februar 201917:27

    Dejligt med et længere indlæg! Det har været meget savnet her fra min side. De andre indlæg tager maks 2 min at komme igennem og virker desværre total ligegyldige. Jeg elsker moden men der måtte gerne være noget mere tekst knyttet til.

Leave a Comment