Trying with a ponytail

Så kom dagen hvor jeg satte mit hår op i en hestehale. Jeg tror måske at jeg går med hestehale 4-5 gange om året. Årsagen ér at jeg altid synes den kommer til at sidde grimt og så har jeg svært ved at lave en løs og casual hestehale, som bliver ved med at være casual (på den fede måde) hele dagen igennem.

Men forleden dag forsøgte jeg mig og blev ret glad for resultatet, derfor skulle det naturligvis lige dokumenteres herinde. Til hestehalen havde jeg også min nye hvide skjorte fra Arket på. Den vil jeg snart skrive meget mere om, for den må siges at være den perfekte hvide flowy skjorte.

Hvad synes I om hestehale-looket?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Ida 8. marts 201915:04

    Det er så fint med hestehale til dit ansigt.

  • Sofie B 8. marts 201921:09

    Jeg er vild med looket?

Leave a Comment