5 facts om mig, du helt sikkert ikke vidste

I kunne rigtig godt lide mit blogindlæg med 10 ting I sikkert ikke vidste om mig, så derfor tænker jeg at vi da lige nupper fem sjove facts til. Selv vil jeg mene at jeg er et menneske som virkelig har nogle særheder og sommetider føler jeg mig meget lidt feminin og tøset, når jeg f.eks. i ramme alvor går ind og googler fortidsdyr og dinosauere for at blive klogere.

1) Jeg skriver et hav af digte, som jeg formegentligt ender med aldrig at vise til nogle. Stort set alle er omhandlende kærlighed. Måske jeg en dag samler mod til at vise dem herinde, selvom det ikke er den helt store kunst.

2) Jeg er generelt ekstremt tolerant og et meget overbærende menneske, men hvis en person stemmer meget blåt politisk, så lukker jeg helt af for den person. På det punkt øver jeg mig virkelig i at blive mere tolerant og bedre til at acceptere forskellige livssyn og meninger.

3) Jeg er kæmpe romantiker og drømmer om at finde den store altopslugende kærlighed.

4) Jeg er meget følsom når det kommer til stemninger. Jeg er meget hurtig til at trække mig og blive ubehageligt tilpas, hvis jeg er i et selskab hvor der bliver talt negativt om en person som ikke er tilstede.

5) Jeg elsker at se dyreprogrammer i fjernsynet, men hver gang man skal til at se et dyr blive slået ihjel af et andet dyr, så zapper jeg væk. Alligevel er jeg ikke vegetar. Det er mit mest hykleriske træk.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Kristina V 17. marts 20198:45

    Uhh, hvad giver det dig at skrive digte? Synes, det er spændende at høre, hvorfor folk skriver, når formålet ikke er at blive set 🙂

Leave a Comment