Buy my balloon sleeved shirt

I sidste uge var jeg et smut inde i min favorit highstreetbutik Arket for at kigge lidt. Egentligt skulle jeg bare kigge på noget sportstøj – hvilket de er ret gode til derinde – men så faldt jeg over et par ektra styles. Jeg fik også købt en smuk sort kjole som både kan bruges lige nu med en langærmet indenunder, eller til sommer. Derudover fik jeg købt overstående hvide skjorte med de smukkeste ballonærmer!
Skjorten er vildt rar at have på og vil være god med shorts til sommer, jeans og herreinspirerede bukser.

Skjorten kan købes på linket her

Idag bliver en af mine favorit dage. Jeg skal nemlig til et event med min gode veninde Sofie. Sofie har jeg efterhånden kendt siden jeg var 16-17 år og det er virkelig vildt at tænke på at man igennem bloggen har kunne få så gode og langvarige venskaber.
Mine favorit dage er udentvivl de dage jeg har med mine veninder. Tænk engang hvor livet bare er så meget sjovere når man har nogle at grine og tale med. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment