Kommer der snart en Apartment Tour?

Forleden dag lavede jeg en spørgerunde på min Instagram profil og mod forventning var et af de spørgsmål jeg fik mest (næst efter om jeg havde en kæreste – thanks guys) hvornår jeg lavede en fremvisning af min simi-nye lejlighed. Jeg har flere gange nævnt at jeg gerne ville lave en rundtur i lejligheden og det er aldrig sket, så jeg kan godt forstå at det er efterspurgt af et par af jer. Jeg får købt møbler i stor stil. Mange af møblerne er nogle af de møbler jeg altid har drømt om, men som der ikke var plads til hvor jeg boede før, så det er virkelig ved at blive et drømmehjem.

Jeg vil dog sindssygt gerne have lejligheden helt færdig inden jeg viser den. Med det menes der at jeg skal have malet gulvet hvidt, have spartlet vægge og derefter malet dem i en pæn farve. Jeg skal også have revet en væg ned, så der kommer mere luft i lejligheden. Disse ting bliver nok først ordnet i sommerferien, så der er lang vej. Derfor går der nok noget tid før at I får et indlæg med hele boligens indretning. Jeg har dog lige bestilt nogle sygt flotte møbler hjem. Jeg har bla. bestilt en standerlampe, en daybed og et fint lyst gulvtæppe. Og dem vil jeg gerne vise jer snart. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment