Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Årets overgangsfrakke

Jeg har fundet årets overgangsfrakke. Dog er den så super smart og tidsløs, så den kan nemt gå hen og blive de næste par års overgangsfrakke. Jeg går også stadig og arbejder på at gøre min garderobe mere tidsløs og everlasting, for at give miljøet en lille hånd og blive en mindre miljøsvinende forbruger. Jeg elsker min nye frakke som selvfølgelig er fra Toteme. Toteme laver fantastisk tøj, men deres ultimativt stærkeste sider er helt klart jakker, frakker og jeans.

Hvad synes I om min nye frakke?
Den kan købes på NoriNori her

Jeg bliver ofte spurgt om mine størrelser, og når det kommer til Toteme så skal jeg altid have XS, og sommetider er selv XS lidt for stor. Så hvis du er 1,61 og vejer omkring 50-55 kilo som mig, så er det helt sikkert den størrelse du skal bruge.

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment